За нас
Училиштето за странски јазици „Аксес“ работи по програма која одговара на материјалот предвиден во редовната настава, како и на вашите потреби.
Курсеви
Часовите се посебно прилагодени според  возраста на слушателите и се исполнети со внимателно конципирани тематски единици.
Превод и толкување
Нашите преведувачки услуги секогаш ги вршат професионални преведувачи со долгогодишно искуство и високо ниво на компетентност.

СТЕКНЕТЕ ДОЖИВОТЕН МЕЃУНАРОДНО ПРИЗНАТ ESB СЕРТИФИ... 15.10.2020 Стекнете доживотен меѓународно признат ESB сертификат за познавање на англиски јазик, во Access Language School! Стекнув... Види детали
УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК! ОНЛАЈН КУРСЕВИ ПО АНГЛИСКИ, ГЕР... 25.08.2020 УПИСИ ЗА ОНЛАЈН КУРСЕВИ ПО АНГЛИСКИ, ГЕРМАНСКИ И ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК ЗА ДЕЦА И ВОЗРАСНИПријавувањето трае до 06 септември, с... Види детали
Види ги сите нови вести

Бидете дел од оваа авантура

За да го започнете вашето патување во нашиот свет на учење преку игра и забава, потребно е да пополните апликација.