Paintball 2018

Возбудлива игра со многу адрелин! „Аксес“ секогаш се грижи своите ученици покрај тоа што учат, да се забавуваат.

Прочитај повеќе

Сертификат за успешно работење

Уште еден доказ за успешно работење на „Аксес“.

Прочитај повеќе

Предновогодишна хуманитарна приредба “Sing”

Драги наши, ве покануваме на уште еден супер распеан предновогодишен настан во трговскиот центар Капитол Мол.Нашите учениците ќе изведуваат песни на англиски, германски и француски јазик од познати анимирани филмови (Beauty and the Beast, Trolls, Sing, Coco, Aladdin and the Magic Lamp, Cars….).Да се забавуваме и да покажеме хуманост!

Прочитај повеќе