Редовни и интензивни летни курсеви за деца и возрасни - 2023

Уписите се во тек!
Редовни и интензивни летни курсеви за деца и возрасни 🇬🇧 🇩🇪

🗓️ Почеток: 19.06.2023
➡️ Времетраење: 6 недели

📱Пријавете се на 070 367 155

👧🏻Деца: 2 пати неделно по 60 мин.
👦🏻Возрасни: 3 пати неделно по 60 или 90 мин.

Курсевите ќе се одвиваат онлајн и со физичко присуство во просториите на Access Language School:
  • Бул. „Асном“ 68/2 лок.1 Ново Лисиче, Скопје
  • Ул. „Методија Шаторов Шарло“ 5А лок. 2 Аеродром, Скопје