Актуелно

Access доаѓа во Центар

Отвораме нова локација во ЦЕНТАРОТ на градот Скопје 💜

Чест и задоволство ни е да Ве известиме дека почнувајќи од септември, покрај локациите во Ново Лисиче и Аеродром, Access Language School започнува со работа на трета локација во Центар.
  • Бул. Кочо Рацин 30, 1-1, спроти Основно училиште „Димитар Миладинов“ 
Уписите за изучување англиски, германски и француски јазик за деца и возрасни започнуваат од 01.09 до 15.09.2023, а со курсевите се започнува на 18.09.2023.
 

Контакт телефон: 070 367 155