Once upon a time

Почитувани,
 

Ве покануваме на завршната приредба на нашите ученици која ќе се одржи на 10.06.2018г., во 12:00 часот на мала сцена во Драмски театар.

Генералната проба ќе се одржи на истиот ден како и приредбата во 10:00 часот, во Драмски театар. Ве молиме да дојдете навремено за генералната проба.

Цената на еден билет изнесува 100 ден. и истиот може да се купи во просториите на „Аксес“.


Да го направиме ова искуство да биде незаборавно за нашите ученици.
 

Се гледаме во недела,
„Аксес“