Уписи 2018/2019

Почитувани ученици и родители,

Уписите по англиски, француски и германски јазик за деца и возрасни започнуваат на 03.09.2018 г.  и истите ќе траат до 15.09.2018 г.
Сите ученици кои претходно посетуваа некои од курсевите во нашето училиште ќе бидат контактирани за термини во периодот од 03.09.2018 г. до 07.09.2018 г.

Среќен почеток на сите ученици и успешна учебна година.

Се гледаме наскоро,
 Access