РОДЕНДЕНСКА ПРОГРАМА! 5 ПАТИ поголеми роденденски денови во Capitol Mall!

Драги ученици и родители,

Ве покануваме на настанот по повод 5-ти роденден на Capitol Mall.

Роденденската прослава започнува од 12.12-16.12.2018.

Свој настап ќе имаат и учениците од нашето училиште за странски јазици, каде што ќе настапат со пеење на роденденски и божиќни песни на англиски јазик.

Настапот на учениците ќе се одржи во Петок 14.12. од 18:00-18:15.

Повелете на дружење и уживање во предновогодишните празници :)

Повеќе информации за целиот настан на следниот линк: http://capitolmall.mk/5-pati-pogolemi-rodendenski-denovi-vo-capitol-mall/?fbclid=IwAR2AhmBS9Jw6VG6BEWxQyxSC1EZ2ULdcO_5PBRfviNPCkCYTlD5VXVUCRR0