19 и 20. Летен јазичен камп

Почитувани ученици и родители,
 
Оваа година, Училиштето за странски јазици "Аксес" во соработка со Училиштето за германски јазик "Делфин" од Битола, организира летен камп по германски јазик во Германија и Австрија.​
 
19 и 20. Летен јазичен камп по германски јазик во Германија и Австрија 2019
Термини:
20.06.2019 - 02.07,2019
11.07.2019 - 23.07.2019
13 дена - автобуски превоз,9 пати по 180 мин. интензивна настава,
посета на градовите: Виена, Талхајм, Хемниц, Франкфурт, Штутгарт и Салцбург.

Контакт: 070 367 155 - проф. Марија Гулевски
email:access.education2014@yahoo.com
 

Галерија