8th International English Language Olympiad

📚Оваа година во нашето училиште се одржа прелиминарниот круг од меѓународниот натпревар по англиски јазик Hippo📚

👏🏻Им честитаме на сите ученици кои го поминаа овој круг и им посакуваме многу среќа во наредниот. Благодарност до нашите професорки кои ги вршеа подготовките за натпреварот.