БРАВО ЗА НАШИТЕ УЧЕНИЦИ 👏🏻📚

Честитки до нашите ученици кои се натпреваруваа на училишните и регионални натпревари по француски 🇫🇷 и германски јазик 🇩🇪


Им посакуваме многу успех и среќа на државните натпревари🤞🏻🍀