ОНЛАЈН НАСТАВА ПО СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ

Почитувани родители и ученици,

со цел непрекинато следење на курсевите по странски јазици и нивно навремено завршување, од 17.03 почнуваме со ОНЛАЈН НАСТАВА 💻 📚
За термините за онлајн часовите, како и платформата преку која ќе се одвива наставата ќе бидете известени преку групна порака на Viber.


Се гледаме онлајн👩🏻‍💻 👨‍💻