ЛЕТНИ ИНТЕНЗИВНИ ОНЛАЈН КУРСЕВИ СО 30% ПОПУСТ

​- Курсеви за КОНВЕРЗАЦИЈА за деца
3 пати неделно по 40 минути
- ИНТЕНЗИВНИ курсеви за деца и возрасни
5 пати неделно по 80 минути

Пријавувањето е до 14.06.2020
Повеќе информации на 070 367 155


ЗОШТО ОНЛАЈН УЧЕЊЕТО Е ПРОДУКТИВНО?
1. Работиме на најкористената платформа ZOOM каде што учениците имаат директен контакт со предавачот како да се присутни во живо
2. Онлајн учењето овозможува флексибилност и достапност со неколку клика на Вашиот електронски уред и Ви дозволува самите го креирате просторот и околината од која што ќе ги следите предавањата
3. Преку онлајн учењето и возрасните и децата се самомотивираат, се стекнуваат со подобри вештини, се поодговорни и поопуштени да зборуваат пред другите соговорници
4. Заштедувате време за да стигнете на час и имате повеќе време посветено на учењето
5. И секако се збогатувате со знаење и сертификат од Access Language School

Ве очекуваме :D