УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК! ОНЛАЈН КУРСЕВИ ПО АНГЛИСКИ, ГЕРМАНСКИ И ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК ЗА ДЕЦА И ВОЗРАСНИ

Пријавувањето трае до 06 септември, секој ден од 18:00 до 21:00 ч.
  • Во просториите на Access Language School
    - Бул. „Асном“ 68/2 лок.1 Ново Лисиче
    - Ул. „Методија Шаторов Шарло“ 5А лок. 2 Аеродром
За повеќе информации јавете се на 070 367 155

ЗОШТО ОНЛАЈН УЧЕЊЕТО Е ПРОДУКТИВНО?
1. Работиме на најкористената платформа ZOOM каде што учениците имаат директен контакт со предавачот како да се присутни во живо
2. Онлајн учењето овозможува флексибилност и достапност со неколку клика на Вашиот електронски уред и Ви дозволува самите го креирате просторот и околината од која што ќе ги следите предавањата
3. Преку онлајн учењето и возрасните и децата се самомотивираат, се стекнуваат со подобри вештини, се поодговорни и поопуштени да зборуваат пред другите соговорници
4. Заштедувате време за да стигнете на час и имате повеќе време посветено на учењето
5. И секако се збогатувате со знаење и сертификат од Access Language School

Ве очекуваме :D