НОВИ ТЕРМИНИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ESB

НОВИ ТЕРМИНИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ESB❗️
ВЛОЖЕТЕ ВО СЕБЕ И СТЕКНЕТЕ СЕ СО ДОЖИВОТЕН МЕЃУНАРОДНО ПРИЗНАТ СЕРТИФИКАТ
Access Language School е овластен испитен центар за ESB сертификат на територијата на Скопје.
Што добивате со ESB?
- висококвалитетен, доживотен сертификат
- зголемени шанси за побрзо вработување во државата и странство или унапредување на работното место
- подобрување на Вашите способности за слушање, конверзација и пишување
Зошто да го изберете ESB?
- ESB e на исто ниво како и другите Меѓународно признати сертификати како IELTS и TOEFL
- во сите земји каде што е нагласено дека е потребно одредено познавање на англиски јазик, ESB ги отвора вратите за сите кои се стекнале со овој сертификат
- во моментов обуките и полагањата се одвиваат онлајн, само услиот дел од односно зборувањето се полага со физичко присуство
- едноставни тестови
- сите оценувања се според критериумите на ESB и даваат точни резултати
- нивоата на ESB се според Европската јазична рамка (A1, A2, B1, B2, C1 и C2). Сите се достапни, а за најмладите имаме посебни сертификати