Уписите за курсеви за ДЕЦА се во тек!

УПИСИ ДО 10.09! ПОБРЗАЈТЕ, МЕСТАТА ЗА ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО СЕ ОГРАНИЧЕНИ!
 
НОВИ ГРУПИ ПО АНГЛИСКИ, ГЕРМАНСКИ И ФРАНЦУСКИ ЗА ДЕЦА
 
- ОНЛАЈН преку ZOOM
- ФИЗИЧКО присуство
 
Локации:
Ново Лисиче, Бул. Асном 184/2 лок.1
Аеродром, ул. Методија Шаторов Шарло бр.8/3
 
Пријавете ги Вашите деца најдоцна до 10.09.2021
- во просториите на Access
- онлајн преку веб-формата на www.access.mk/onlajn-prijava
- на 070 367 155
 
Ајде да креираме уште една успешна учебна година!
 
#AccessKids #AccessLanguageSchool #AccessUpisi