Уписите за курсеви за ВОЗРАСНИ се во тек!

НОВИ ГРУПИ ПО АНГЛИСКИ И ГЕРМАНСКИ И ФРАНЦУСКИ ЗА ВОЗРАСНИ!
 
- Наставата ќе се одржува ОНЛАЈН преку ZOOM платформата
 
Пријавете се најдоцна до 15.09.2021:
- во просториите на Access
- онлајн преку веб-формата на www.access.mk/onlajn-prijava
- на 070 367 155
 
Ве очекуваме!
 
#AccessLanguageSchool #AccessUpisi