Летен јазичен и рекреативен камп - 2022

Ајде да се дружиме, ајде да се забавуваме!
6 неделен ЛЕТЕН КАМП за деца од 6-12 години!
Целодневен камп од 08:00 до 17:00ч.
 
За позабавно лето исполнето со забавни, спортски и едукативни активности.
Местата се ограничени!

Почеток:

Прва недела - 20.06.2022
Втора недела - 27.06.2022
Трета недела - 04.07.2022
 
Активности:
- креативни и културолошки работилници
- посета на театар
- снимање претстава/подкасти
- пикник на Водно
- едукативни активности (англиски јазик)
- спортски активности
- посети на знаменитости
- пливање
- возење велосипед
- играње забавни игри 
и уште мнооогу други активности :D
 
Пријавете се на 070 367 155!