Вести од Уписи

Access доаѓа во Центар

Нова локација во центарот на градот Скопје.Чест и задоволство ни е да Ве известиме дека почнувајќи од септември, покрај локациите во Ново Лисиче и Аеродром, Access Language School започнува со работа на трета локација во Центар.

Прочитај повеќе

Редовни и интензивни летни курсеви за деца и возрасни - 2023

Редовни и интензивни летни курсеви за деца и возрасни - 2023

Прочитај повеќе

Уписите за курсеви за ВОЗРАСНИ се во тек!

НОВИ ГРУПИ ПО АНГЛИСКИ И ГЕРМАНСКИ И ФРАНЦУСКИ ЗА ВОЗРАСНИ!

Прочитај повеќе