Вести од Настани

Access доаѓа во Центар

Нова локација во центарот на градот Скопје.Чест и задоволство ни е да Ве известиме дека почнувајќи од септември, покрај локациите во Ново Лисиче и Аеродром, Access Language School започнува со работа на трета локација во Центар.

Прочитај повеќе

Летен јазичен и рекреативен камп - 2022

Ајде да се дружиме, ајде да се забавуваме! 6 неделен ЛЕТЕН КАМП за деца од 6-12 години! Целодневен камп од 08:00 до 17:00ч.

Прочитај повеќе

Театарска престава „Нашата љубов“

„Од децата за децата“

Прочитај повеќе