Вести од Настани

РОДЕНДЕНСКА ПРОГРАМА! 5 ПАТИ поголеми роденденски денови во Capitol Mall!

5 ПАТИ поголеми роденденски денови во Capitol Mall!

Прочитај повеќе

Once upon a time

Ве покануваме на завршната приредба на нашите ученици која ќе се одржи на 10.06.2018г., во 12:00 часот на мала сцена во Драмски театар.Ве очекуваме!

Прочитај повеќе

Предновогодишна хуманитарна приредба “Sing”

Драги наши, ве покануваме на уште еден супер распеан предновогодишен настан во трговскиот центар Капитол Мол.Нашите учениците ќе изведуваат песни на англиски, германски и француски јазик од познати анимирани филмови (Beauty and the Beast, Trolls, Sing, Coco, Aladdin and the Magic Lamp, Cars….).Да се забавуваме и да покажеме хуманост!

Прочитај повеќе