Вести што го содржат тагот Скопје

Редовни и интензивни летни курсеви за деца и возрасни - 2023

Редовни и интензивни летни курсеви за деца и возрасни - 2023

Прочитај повеќе

Летен јазичен и рекреативен камп - 2022

Ајде да се дружиме, ајде да се забавуваме! 6 неделен ЛЕТЕН КАМП за деца од 6-12 години! Целодневен камп од 08:00 до 17:00ч.

Прочитај повеќе

19 и 20. Летен јазичен камп

Летен јазичен камп по германски јазик во Австрија и Германија 2019

Прочитај повеќе