Вести што го содржат тагот деца

Редовни и интензивни летни курсеви за деца и возрасни - 2023

Редовни и интензивни летни курсеви за деца и возрасни - 2023

Прочитај повеќе

Летен јазичен и рекреативен камп - 2022

Ајде да се дружиме, ајде да се забавуваме! 6 неделен ЛЕТЕН КАМП за деца од 6-12 години! Целодневен камп од 08:00 до 17:00ч.

Прочитај повеќе

Уписите за курсеви за ВОЗРАСНИ се во тек!

НОВИ ГРУПИ ПО АНГЛИСКИ И ГЕРМАНСКИ И ФРАНЦУСКИ ЗА ВОЗРАСНИ!

Прочитај повеќе