Once upon a time

Ве покануваме на завршната приредба на нашите ученици која ќе се одржи на 10.06.2018г., во 12:00 часот на мала сцена во Драмски театар.Ве очекуваме!

Прочитај повеќе

Курс по германски јазик

Летен интензивен курс по германски јазик (А1.1), 3 пати неделно по 90 мин. , Ново Лисиче ( до ООУ„ Лазо Ангеловски“)

Прочитај повеќе

Paintball 2018

Возбудлива игра со многу адрелин! „Аксес“ секогаш се грижи своите ученици покрај тоа што учат, да се забавуваат.

Прочитај повеќе